Data d'entrada en vigor
01/01/2018

Última actualització
25/11/2023


Titular del Lloc Web

Aquest lloc web www.derma.cat (d'ara endavant, el "Lloc web") és propietat de Lluís Martínez Via, amb domicili a Camí de Castelló s/n 17780-Garriguella, número d'identificació fiscal 38479118A i número de col·legiat 1582-Girona.

Contacte

Pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic derma@derma.cat.

Condicions d'Ús

L'accés i ús del Lloc web es regeixen per les següents condicions:

  1. Propietat Intel·lectual: Tot el contingut del Lloc web, incloent-hi textos, gràfics, logotips, imatges i programari, està protegit per drets de propietat intel·lectual i altres drets. Queda prohibida la reproducció, distribució, modificació o ús no autoritzat d'aquest contingut.
  2. Enllaços Externs: El Lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. No ens fem responsables de l'exactitud, veracitat o legalitat del contingut d'aquests llocs, ni de qualsevol pèrdua o dany que pugui sorgir de l'ús d'aquests enllaços.
  3. Responsabilitat: No ens fem responsables dels errors o omissions en el contingut del Lloc web ni dels danys resultant de l'ús del Lloc web.
  4. Privadesa i Cookies: L'ús del Lloc web està subjecte a la nostra Política de Privacitat i Política de Cookies.

Modificacions

Ens reservem el dret de realitzar canvis al Lloc web, les seves condicions d'ús i qualsevol contingut en qualsevol moment i sense previ avís.

Llei Aplicable i Jurisdicció

Aquestes condicions d'ús es regeixen per les lleis d'Espanya. Qualsevol controvèrsia que sorgeixi en relació amb el Lloc web estarà sotmesa a la jurisdicció exclusiva dels tribunals de la província de Figueres.

Contacte Legal

Per a qualsevol assumpte legal relacionat amb el Lloc web, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic derma@derma.cat.