Foto Dr Lluís Martínez

 

Dr. Lluís Martínez Via

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona l’any 1976, i pertany al Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) amb número 1582a, el Dr. Lluís Martínez Via exerceix com a metge dermatòleg des de fa més de 25 anys.

L’any 1979, va obtenir el títol d’Especialista en Dermatologia i Venereologia per la Universitat de Barcelona. Més recentment, el Dr. Lluís Martínez Via va obtenir el diploma de Suficiència Investigadora, que li va ser atorgat per la Universitat de Girona l’any 2011.

La major part de la seva professió com a metge dermatòleg es desenvolupa al consultori privat que té a Figueres (Girona), on no només hi realitza tractaments de dermatologia clínica sinó també de dermatologia estètica.

És membre de l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia (AEDV) i de l’Acadèmia Europea de Dermatologia i Venereologia (EADV). Igualment, pertany al Col·legi Iberollatíamericà de Dermatologia i Venereologia (CILAD).

Dins de l’AEDV pertany al Grups de Dermatologia Estètica i Terapèutica i al de Dermatologia Quirúrgica, Làser i Oncologia Cutània del que en va ser cofundador el 1989.